Jdi na obsah Jdi na menu
 


ocel

 

p1020934schody.jpg

   Ocel svařuji metodami - MIG , MAG , a používám svařovací zdroj Kühtreiber 300 synergic (tzv. céóčko) s průměrem drátu 0,8 ; 1,0 ; 1,2 mm , nebo metodu MMA se zdrojem Kühtreiber Kitin150LA (obalovaná elektroda). Nabídka výroby z ocele je velmi široká a nebudu zde vše vypisovat... jsou to běžné věci, jako ploty , zábradlí , vrata , brány, nebo třeba ocelová schodiště apod. Vyjímkou není ani navařování tvrdokovem, jako třeba pracovní části zemních strojů (radlice, lžíce), nebo třeba hřídele strojů poškozené vysypaným ložiskem apod.  Dlouholetá praxe, ale i platné úřední zkoušky dle EN jsou samozdřejmostí.  

 

metoda svařování MIG - Metal Inert Gas - svařování za pomoci ochranné atmosféry inertního plynu který zaručuje čistčí povrch sváru a standartní hloubku průvaru 

metoda svařování MAG - Metal Active Gas - ochranná atmosféra aktivního plynu který zaručuje hlubší průvar , ale mírně hrubší povrch sváru

metoda svařování MMA - jde o běžnou obalovanou elektrodu kterou jistě všichni dobře znáte. metoda se hodí spíše pro hrubší práci venku. Při svařování mohu použít obě polarity (bazické i rutilové elektrody)

Ocel se dá též svařovat metodou TIG která je obzvláště vhodná při práci v interiéru.

Ocel je nejčastěji používáný materiál na všechny zámečnické výrobky. V případě povrchové úpravy žárovým zinkováním se z běžné korodující ocele stává konstrukční materiál který výborně odolává všem povětrnostním podmínkám a stává se v podstatě bezůdržbovým na dlouhá léta !!! Dále se dá ocel lakovat běžně mokrou cestou (sříkací pistolí, nebo štětcem), nebo práškovou barvou tzv. komaxitem. Toto nám zaručuje, že se všechny výrobky dají esteticky zakomponovat do daného prostředí.